Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapporten

Folder 'Onderzoek voor gemeenten'

Folder met informatie over met welke onderzoeksvragen gemeenten bij GGD IJsselland terecht kunnen en hoe het proces van vraagverheldering tot opdrachtformulering verloopt.

/ Brochures / 250 kB

Factsheet ondervoeding bij Ouderen

De factsheet is een hulpmiddel voor het verbeteren van tijdige signalering en behandeling van ouderen met (dreigende) ondervoeding

/ Brochures / 1743 kB

Signaleringskaart ondervoeding bij ouderen

De signaleringskaart is een hulpmiddel voor het verbeteren van tijdige signalering en behandeling van ouderen met (dreigende) ondervoeding

/ Brochures / 89 kB

SOLK

Professionals aan het woord. In Nederland groeit het aantal mensen met SOLK. Dit legt een zware last op onze gezondheidszorg en brengt hoge zorg- en maatschappelijke kosten met zich mee. Aandacht voor SOLK is noodzakelijk, zodat mensen met SOLK klachten op het juiste moment de juiste begeleiding en zorg op de juiste plek ontvangen.

/ Brochures / 646 kB

Factsheet armoede

Factsheet armoede in beeld

/ Brochures / 745 kB

Bouwen aan samenwerking rondom oncologie

Op verschillende plaatsen in het werkgebied van Proscoop zijn oncologische netwerken actief om samenwerking te stimuleren en de zorg voor patiƫnten te verbeteren. In deze brochure vertelt een aantal van hen hoe zij de samenwerking vormgeven en de zorg zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen van de patiƫnt.

/ Brochures / 1018 kB

Brochure Jeugd

Professionals aan het woord. Bent u geïnteresseerd in deze pilots op het gebied van jeugdhulpverlening? We hebben een brochure gemaakt, daarin leest u over: ervaringen van betrokken zorgverleners, het perspectief van de gemeente, de resultaten van de pilots en tips om ook aan de slag te gaan met een innovatief project op het gebied van kind- en jeugdhulp.

https://www.proscoop.nl/nieuws/nominatie-voor-onze-pilots-kind-en-jeugdhulp/

 

/ Brochures / 896 kB