Een ogenblik geduld a.u.b.

Inspiratiemiddag Positief Gezond IJsselland: Ga jij mee op reis?

door Miron Vierhout
Anders kijken naar gezondheid? Hoe doe je dat precies? En wat is er nodig om ook echt anders te doen? Laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van voorlopers binnen (en buiten) de regio tijdens de inspiratiemiddag op vrijdag 30 september 2022. 

De inspiratiemiddag wordt georganiseerd door de regionale beweging Positief Gezond IJsselland. Iedereen die in IJsselland actief is binnen de domeinen zorg, welzijn, overheid, onderwijs en onderzoek is van harte welkom. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via deze link.

 

Programma

De inspiratiemiddag start met een plenaire opening. De deelnemers gaan vervolgens op zoek naar een reisgenoot en bezoeken verschillende werksessies om kennis en inspiratie op te doen en ervaringen te delen. Lector Positieve Gezondheid, Leefstijl & Leiderschap Sandra van Hogen-Koster vertelt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Positieve Gezondheid. Reisleider is Chantal Walg. Zij is al meer dan 10 jaar anders denker en doener in de zorg en schreef hier verschillende boeken over.

Het volledige pagina is te vinden op website van Positief Gezond IJsselland.