Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

 • Patient Journey OGGZ/Bemoeizorg

  / Renate Janssen

  Op maandag 27 maart organiseert het Patient Journey Network in samenwerking met hogeschool Windesheim en Team VIA in Zwolle de Patient Journey.

  Het Patient Journey Network is gericht op het verbeteren van het fysiek en sociaal welzijn van de mens. Dit doen we door het faciliteren van samenwerking en verbinding tussen de diverse spelers binnen de sector van zorg en welzijn.

 • Praat jij mee over de zorg in jouw regio?

  / Renate Janssen

  De zorg voor jong en oud in Nederland gaat veranderen. Ook in de regio rondom Zwolle worden daarvoor plannen gemaakt. Zorgorganisaties en overheden werken samen aan plannen om de zorg te verbeteren, te hervormen en betaalbaar te houden. Deze samenwerking heet in de regio Zwolle de Regionale Zorgalliantie Zwolle, afgekort de RZA. Dit gaat over het gebied van de gemeenten Zwolle, Kampen,  Ommen, Hardenberg, Dalfsen, Staphorst, Zwartewaterland en Steenwijkerland. Op de website www.zorgalliantiezwolle.nl is meer te lezen over wat de RZA is en doet.

 • Wat vind jij van de IJssellandScan? 

  / Karla Kuiperij

  De IJssellandScan is een website van GGD IJsselland en Proscoop met data en onderzoeksrapporten over gezondheid en welzijn. De website wordt vooral gebruikt door ambtenaren en professionals, bijvoorbeeld bij onderbouwing van hun beleid en bestaat nu ruim 4 jaar. Hoog tijd voor een evaluatie!