Een ogenblik geduld a.u.b.

Ontdek nu de IJssellandScan’s nieuwste toevoeging “Ketenaanpakken”

door Karin Veldman Veldman

Vanaf nu biedt de IJssellandScan gedetailleerde informatie over de 5 essentiële ketenaanpakken, inclusief bijbehorende data! Deze aanpakken, zoals vastgelegd in het Integraal Zorgakkoord en het Gezond en Actief Leven akkoord, omvatten Kansrijke start, kind naar gezonder gewicht, gecombineerde leefstijl interventies bij volwassenen met overgewicht, valpreventie bij ouderen en Welzijn op recept.

Regionaal wordt er intensief samengewerkt over domeinen heen om deze ketenaanpakken te realiseren. Gemeenten, zorgverzekeraars en zorg- en welzijnsinstellingen maken regionale afspraken om de uitvoering op lokaal niveau mogelijk te maken.

Op de IJssellandScan vind je rondom de ketenaanpakken nu cijfers over de huidige stand van zaken op thema. De komende periode zullen deze gegevens op de site worden aangevuld. Blijf op de hoogte en bekijk regelmatig de site voor nieuwe cijfers en informatie over de ketenaanpakken. Wil je weten hoe jouw gemeente presteert of ben je nieuwsgierig naar regionale resultaten? Bekijk de tegel hier.