Een ogenblik geduld a.u.b.

Update ketenaanpak valpreventie

door Karin Veldman Veldman

De IJssellandScan biedt gedetailleerde informatie over de vijf essentiële ketenaanpakken, inclusief bijbehorende data! Deze aanpakken, zoals vastgelegd in het Integraal ZorgAkkoord (IZA) en het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA), omvatten kansrijke start, kind naar gezonder gewicht, gecombineerde leefstijl interventies bij volwassenen met overgewicht, valpreventie bij ouderen en welzijn op recept.

Allereerst is nu het dashboard over de ketenaanpak valpreventie geüpdatet. De vier afgesproken doelstellingen vanuit het GALA zijn daaraan toegevoegd. Er zijn ook cijfers toegevoegd over het aantal valincidenten en schattingen over valrisico’s. Zo is op het dashboard alle informatie direct zichtbaar of met één klik bereikbaar. Alle mensen die werken aan de implementatie van valpreventie in regio IJsselland hebben hier inéén oogopslag alles inzichtelijk. De regionale projectleider is nauw betrokken en zorgt ervoor dat alle relevante informatie telkens wordt toegevoegd zodat het dashboard compleet en up-to-date blijft. De IJssellandScan biedt op die manier een platform om data en informatie met elkaar te delen en te monitoren.

Voor de overige vier ketenaanpakken biedt de IJssellandScan ook gedetailleerde informatie inclusief bijbehorende data. Deze dashboards zullen de komende maanden verder geüpdatet worden.  Bekijk hier het dashboard van ketenaanpak valpreventie.