Een ogenblik geduld a.u.b.

Wat is jouw pandemening? Doe mee met ons onderzoek! 

door Karla Kuiperij
De GGD’en in Nederland doen een onderzoek naar de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongvolwassenen. Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Doe dan mee met ons onderzoek. Je maakt kans op mooie prijzen! 

Hoe gaat het nu met je? 

 

De GGD is benieuwd hoe het met je gaat. Ben je op dit moment gelukkig? Ervaar je stress? Ben je weleens eenzaam? En hoe heeft de coronaperiode invloed gehad op jouw leven? De Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen is een grootschalig onderzoek van de GGD’en en het RIVM naar de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van de jongvolwassenen in Nederland. Jij kunt ons helpen om hier een goed beeld van te krijgen. 

 

Waarom is dit onderzoek nodig? 

 

Met dit onderzoek geven GGD’en inzicht in de fysieke en mentale gezondheid van jongvolwassenen tijdens en na de coronaperiode op landelijk, regionaal en gemeentelijk niveau. Met deze informatie kunnen gemeenten hun beleid beter afstemmen. De resultaten van het onderzoek vormen een belangrijke basis voor de ontwikkeling en invulling van lokaal jeugd- en gezondheidsbeleid. Uit de resultaten kan bijvoorbeeld blijken dat het nodig is om meer hulp te bieden aan bepaalde groepen jongvolwassenen of extra voorzieningen op te zetten in een gemeente of woonwijk.

 

Wil je meer informatie?

 

Kijk voor meer informatie op www.pandemening.nl of op onze webpagina over dit onderzoek. Heb je vragen over het onderzoek? Kijk dan in de veelgestelde vragen. Of neem telefonisch, via e-mail of Whatsapp contact op met I&O Research. Zij ondersteunen de GGD bij het onderzoek. 0800-0191 (maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 21.00 uur en zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur), helpdesk@ioresearch.nl, 06-86826208. 

 

Doe mee! 

 

Wat is jouw pandemening? Doe mee met ons onderzoek en vul de vragenlijst in via www.pandemening.nl. Je maakt kans op mooie prijzen. Meedoen kan tot en met 8 juli 2022.